Αρχική / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ / Υπογράφηκε το συμφωνητικό εκμίσθωσης για τις δέκα δημοτικές τουαλέτες

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

02/07/20243:07 μμ

Υπογράφηκε το συμφωνητικό εκμίσθωσης για τις δέκα δημοτικές τουαλέτες

Η εταιρεία δικαιούται να εισπράττει αντάλλαγμα από κάθε άτομο που κάνει χρήση των εγκαταστάσεων, το οποίο δεν μπορεί να υπερβαίνει το 1€.

Υπογράφηκε το συμφωνητικό εκμίσθωσης για τις δέκα δημοτικές τουαλέτες

Γράφει THESSNEWS-DESK

 

Το συμφωνητικό για την παραχώρηση του δικαιώματος εκμετάλλευσης των δέκα δημοτικών τουαλετών έναντι καταβολής μισθώματος υπογράφηκε σήμερα στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

 

Η σύμβαση, την οποία υπέγραψαν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικού Προγραμματισμού και Δημοτικής Περιουσίας, Γιώργος Αρβανίτης, με τον νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρίας «Τακούδης ΑΕ», Θεοφάνη Τακούδη, αφορά στην παραχώρηση των δέκα δημόσιων χώρων υγιεινής για πέντε χρόνια με ετήσιο μίσθωμα 5.000 ευρώ, το οποίο θα προσαυξάνεται με ποσοστό 3% από τον δεύτερο χρόνο. Ως ημερομηνία έναρξης της παραχώρησης ορίζεται η 26η Ιουλίου 2024, ενώ η λήξη έχει προσδιοριστεί για τις 25 Ιουλίου 2029.

Την μισθώτρια εταιρία βαρύνουν όλες οι λειτουργικές δαπάνες, καθώς επίσης η συντήρηση ή βελτίωση της εγκατάστασης. Η εταιρεία δικαιούται να εισπράττει αντάλλαγμα από κάθε άτομο που κάνει χρήση των εγκαταστάσεων, το ύψος του οποίου δεν μπορεί να υπερβαίνει το ένα ευρώ. Για τον σκοπό αυτό έχει τη δυνατότητα να τοποθετήσει αυτόματα μηχανήματα για την είσπραξη του ποσού.

Οι δημόσιες τουαλέτες που παραχωρούνται για εκμετάλλευση βρίσκονται στα εξής σημεία:

1 Λευκός Πύργος
2 Αριστοτέλους & Τσιμισκή
3 Πύργος Τριγωνίου
4 Οδός Μπαλάνου
5 Οδός Γενναδίου
6 Πάρκο για Όλους – Παιδική χαρά Λαμπράκη 168
7 Δημοτικοί χώροι υγιεινής αγοράς Καπανίου (Βλάλη)
8 Πάρκο Αγίου Θεράποντα
9 Κήπος των Ρόδων
10 Κήπος των Εποχών

Το ελάχιστο ωράριο λειτουργίας τους προτείνεται να είναι από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.

Να σημειωθεί ότι ήδη εδώ και έναν μήνα ο Δήμος Θεσσαλονίκης με ίδια μέσα έχει δώσει προς χρήση τις έξι από τις δέκα δημόσιες τουαλέτες, η λειτουργία των οποίων δεν θα διακοπεί μετά την παραχώρηση.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

3.7.20245:00 μμ

  Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ένας 78χρονος άνδρας από τη θαλάσσια περιοχή στις Μηλιές του Σταυρού, στη Θεσσαλονίκη.   Παρά τις προσπάθειες του διασώστη και του ναυαγοσώστη να σώσουν τον ηλικιωμένο, δυστυχώς δεν τα κατάφεραν. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

3.7.20244:15 μμ

  Σε 7ετή κάθειρξη καταδικάστηκε ένας 75χρονος ο οποίος κρίθηκε ένοχος από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, με θύμα την ανιψιά του (εξ αγχιστείας).   Το Δικαστήριο έκρινε ότι τέλεσε την παραπάνω πράξη κατ’ εξακολούθηση,

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

3.7.20244:00 μμ

  Με χειροπέδες κατέληξε ένας 44χρονος στην ανατολική Θεσσαλονίκη καθώς κατηγορείται για κατοχή ναρκωτικών.   Οι Αρχές μετά από έλεγχο που έκαναν στο σπίτι του, διαπίστωσαν πως έκρυβε 3 συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 24,2 γραμμαρίων, 26 κουτιά φαρμακευτικών δισκίων,

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

3.7.20243:30 μμ

  Χειροπέδες σε έναν 54χρονο Έλληνα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 6 ετών για το αδίκημα της ληστείας, πέρασαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

3.7.20243:15 μμ

  Έκτακτη σύσκεψη πραγματοποίησε σήμερα το πρωί η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου, ενώ σε λίγο αναμένεται να συνεδριάσει το Συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας, ενόψει των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, όπως δήλωσε ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας.    

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

3.7.20243:15 μμ

  Η επίσημη ανακοίνωση του Ε.Ε.Θ.:   Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια του για την υπερψήφιση από το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης του νέου κανονισμού που αφορά την τροποποίηση του ωραρίου φορτοεκφόρτωσης εμπορευμάτων και απαγόρευσης διέλευσης φορτηγών, αλλά και

thess

Επικαιρότητα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

3.7.20242:47 μμ

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή