Αρχική / ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ / Η νανοτεχνολογία συναντάει την μόδα στο Porto Palace

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

02/07/20248:30 μμ

Η νανοτεχνολογία συναντάει την μόδα στο Porto Palace

Φουτουριστικό Fashion Show με εφαρμογές υψηλής τεχνολογίας

Η νανοτεχνολογία συναντάει την μόδα στο Porto Palace

Γράφει THESSNEWS-DESK

 

Ένα μοναδικό fashion show που συνδυάζει την Τεχνολογία, τη Μόδα την Ομορφιά και το Healthcare παρουσιάζεται αυτές τις μέρες στην έκθεση του NANOTEXNOLOGY 2024 στο ξενοδοχείο Porto Palace.

 

Το Fashion Show έχει την υπογραφή των εταιρειών υψηλής τεχνολογίας Organic Electronic Technologies, BL Nanobiomed και της εταιρείας VK Nano που δημιουργεί προϊόντα ομορφιάς υψηλής ποιότητας, ενώ τα ρούχα υψηλής ραπτικής είναι δημιουργίες του Βασίλειου Κωστέτσου.
Το φουτουριστικό event, πρωτοποριακό σε παγκόσμιο επίπεδο, έχει ως στόχο να αναδείξει τη συμβολή της σύγχρονης τεχνολογίας στην καθημερινότητα και να υπογραμμίσει την αλληλεπίδρασή της με την ευζωϊα και την ποιότητα ζωής γενικότερα.

Την ευθύνη και το συντονισμό του Event έχει η Ceo της BL Nanobiomed και εμπνεύστρια της σειράς Nanotouche Δρ Βαρβάρα Καραγκιοζάκη.

Aύριο στις 11 το πρωί στο ξενοδοχείο Porto Palace θα δοθεί συνέντευξη τύπου για το πρωτοποριακό fashion show, από τους εμπνευστές του, ενώ θα παρουσιαστούν από την Δρ Βαρβάρα Καραγκιοζάκη και όλες οι τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της Νανοϊατρικής, της Αναγεννητικής Ιατρικής και των νέων θεραπευτικών εργαλείων που δημιουργεί η νανοτεχνολογία.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

2.7.20246:00 μμ

  Ένοχοι για τον θάνατο ενός 4χρονου προσφυγόπουλου το οποίο καταπλακώθηκε την ώρα του παιχνιδιού από συρόμενη μεταλλική πόρτα σε συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων, όπου φιλοξενούνταν πρόσφυγες και μετανάστες, στα Βρασνά Θεσσαλονίκης, κρίθηκαν οι ιδιοκτήτες του και το δικαστήριο επέβαλε ποινή

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

2.7.20244:15 μμ

  Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, η έκδοση ψηφιακής βεβαίωσης αποτελέσματος για τους διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19 πραγματοποιείται από το gov.gr, στην υπηρεσία «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19». Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

2.7.20243:07 μμ

  Το συμφωνητικό για την παραχώρηση του δικαιώματος εκμετάλλευσης των δέκα δημοτικών τουαλετών έναντι καταβολής μισθώματος υπογράφηκε σήμερα στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.   Η σύμβαση, την οποία υπέγραψαν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικού Προγραμματισμού και Δημοτικής Περιουσίας, Γιώργος Αρβανίτης, με τον νόμιμο εκπρόσωπο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

2.7.20243:00 μμ

  Έκτακτες διακοπές νερού σε Συκιές και Πολίχνη είναι σε εξέλιξη.   Οι διακοπές ταλαιπωρούν τους καταναλωτές που διαμένουν επί των οδών Δελφών, στις Συκιές. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν τα νοικοκυριά που βρίσκονται στις οδούς Κύπρου και Λήμνου. Οι βλάβες θα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

2.7.20242:50 μμ

  Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του στην 5η τακτική Ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο 42χρονος που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε τον 82χρονο πατέρα του, στο διαμέρισμα όπου ζουν, στην περιοχή της Τούμπας.   Ο ηλικιωμένος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» και

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

2.7.20242:43 μμ

  Δικαίωση για την παράταξη «Θεσσαλονίκη Για Όλους» και τον επικεφαλής της, Σπύρο Πέγκα, αποτελεί το τέλος της παραχώρησης του δημοτικού κτηρίου των Παλαιών Σφαγείων στην εταιρεία Cisco, όπως την ανακοίνωσε χθες ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης στο δημοτικό συμβούλιο.

thess

Επικαιρότητα

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ECO NEWS

2.7.20247:30 μμ

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή