Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Το Σάββατο η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

02/07/20248:15 μμ

Το Σάββατο η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Μια ημέρα νωρίτερα από ό,τι είχε αρχικά προγραμματιστεί θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

Το Σάββατο η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Γράφει THESSNEWS-DESK

 

Μια ημέρα νωρίτερα από ό,τι είχε αρχικά προγραμματιστεί θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με κομματικές πηγές.

 

Συγκεκριμένα, η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος θα διεξαχθεί το Σάββατο (6/7) στις 10:00 το πρωί στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens.

Σήμερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, είχε μπαράζ επαφών με βουλευτές του κόμματος στο γραφείο του, στη Βουλή.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

2.7.20244:00 μμ

  Θερμό επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ της υπουργού Τουρισμού, Όλγας Κεφαλογιάννη και της βουλευτή της Νέας Αριστεράς, Θεανώ Φωτίου σε συνεδρίαση της διαρκούς επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου.     Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν η κ. Φωτίου διαμαρτυρήθηκε προς το προεδρείο αλλά

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

2.7.20243:07 μμ

  Το συμφωνητικό για την παραχώρηση του δικαιώματος εκμετάλλευσης των δέκα δημοτικών τουαλετών έναντι καταβολής μισθώματος υπογράφηκε σήμερα στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.   Η σύμβαση, την οποία υπέγραψαν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικού Προγραμματισμού και Δημοτικής Περιουσίας, Γιώργος Αρβανίτης, με τον νόμιμο εκπρόσωπο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

2.7.20242:43 μμ

  Δικαίωση για την παράταξη «Θεσσαλονίκη Για Όλους» και τον επικεφαλής της, Σπύρο Πέγκα, αποτελεί το τέλος της παραχώρησης του δημοτικού κτηρίου των Παλαιών Σφαγείων στην εταιρεία Cisco, όπως την ανακοίνωσε χθες ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης στο δημοτικό συμβούλιο.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

2.7.202412:42 μμ

    Το Δημοτικό Συμβούλιο χθες, ενέκρινε σχεδόν ομόφωνα -υπήρξε μόλις ένα λευκό- ψήφισμα που κατέθεσε η παράταξη «Πόλη Ανάποδα» με το οποίο η Εκκλησία της Ελλάδος καλείται να σταματήσει την οικονομική αξιοποίηση εννιά ακινήτων της στα όρια του Δήμου.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

2.7.202410:47 πμ

  Την επείγουσα ανάγκη επενδύσεων σε τεχνητή νοημοσύνη και νέες τεχνολογίες για την πρόληψη των πυρκαγιών τόνισε, με δήλωσή του, ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σάκης Αρναούτογλου, με αφορμή τις τελευταίες πυρκαγιές στην Πάρνηθα, την Κερατέα και σε άλλα μέρη της

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

1.7.20246:45 μμ

  Οι μειώσεις ΦΠΑ που ζητά η αξιωματική αντιπολίτευση δεν οδηγούν σε μειώσεις τιμών αλλά σε αύξηση των κερδών των εταιρειών, σημείωσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος, στο πλαίσιο παρουσίασης τροπολογίας του, με την οποία

thess

Επικαιρότητα

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ECO NEWS

2.7.20247:30 μμ

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή