Αρχική / MEDIA / PEOPLE / Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συνεχίζει στο MEGA!

PEOPLE

03/09/20249:00 μμ

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συνεχίζει στο MEGA!

Το MEGA ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο για τη νέα σεζόν.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συνεχίζει στο MEGA!

Γράφει THESSNEWS-DESK

 

Ο παρουσιαστής με την αστείρευτη φαντασία θα συνεχίσει να προσφέρει χαμόγελα από τη συχνότητα του MEGA και τη σεζόν 24-25.

 

Πάντοτε ετοιμόλογος, με ξεχωριστό χιούμορ και ανεκτίμητη τηλεοπτική εμπειρία, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποτελεί έναν ακούραστο «στρατιώτη» της ψυχαγωγίας.

Το MEGA εύχεται στον Δημήτρη Ουγγαρέζο κάθε επιτυχία στα νέα του επαγγελματικά σχέδια και δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές και το νέο πρόγραμμα του σταθμού το φθινόπωρο.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

PEOPLE

11.9.20248:00 μμ

  «Με είχε χτυπήσει αμάξι στη Γαλλία και δεν είπα τίποτα, είχα μείνει νηστικός 8 μέρες»   Από το δρόμο… πρωταγωνιστής   Η μητέρα του Λεονάρντο Ντι Κάπριο ήταν η βοηθός του!  

PEOPLE

3.9.20248:00 μμ

    «Ο Γιάννης Μπέζος με είπε “αστροπελέκι” κατά τη διάρκεια του γυρίσματος και έμεινε»  

PEOPLE

2.9.20249:00 μμ

  Ο γνωστός ηθοποιός μιλάει στην εκπομπή «Στούντιο 4» για τις διακοπές με τα παιδιά του και την ανατροφή τους:   «Θα μπορούσα να έχω βγάλει περισσότερα, αν δεν σταματούσα την τηλεόραση για 10 χρόνια»  

PEOPLE

31.8.20249:00 μμ

    Την απόλυτη ευτυχία ζουν η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Γιώργος Σαμαράς καθώς σε λίγο καιρό θα υποδεχτούν το δεύτερο παιδί τους. Το ζευγάρι που έχει ήδη μια κόρη, την τριών ετών Ιωάννα θα κρατήσει όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες που

PEOPLE

31.8.20247:45 μμ

    Η Μαρία Μενούνος μαζί με τον σύζυγό της, Κέβιν Αντεργκάρο και την κόρη τους Αθηνά επισκέφθηκαν πρόσφατα το υπουργείο Τουρισμό. Η ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια, που δεν ξεχνά ποτέ τη χώρα μας, συνάντησε την Υπουργό, Όλγα Κεφαλογιάννη και την

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή