Αρχική / MEDIA / Μεγάλος νικητής του Survivor ο Ντάνιελ Νούρκα (VIDEO)

MEDIA

27/06/202410:02 πμ

Μεγάλος νικητής του Survivor ο Ντάνιελ Νούρκα (VIDEO)

Στις πρώτες του δηλώσεις, αμέσως μετά τη νίκη του, ο Ντάνιελ Νούρκα αφιέρωσε τη νίκη στους γονείς του, καθώς είπε πως “είναι οι πραγματικοί Survivors της ζωής”

Μεγάλος νικητής του Survivor ο Ντάνιελ Νούρκα (VIDEO)

Γράφει THESSNEWS-DESK

 

 

Αν και είχε χαρακτηριστεί το αουτσάιντερ του Μεγάλου Τελικού του Survivor 2024 τελικά ο Ντάνιελ Νούρκα διέψευσε τις προβλέψεις και με εξαιρετική εμφάνιση κατάφερε να επικρατήσει των Φάνη Μπολέτση και Κατερίνας Δαλάκα και να σηκώσει το έπαθλο του φετινού ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Στις πρώτες του δηλώσεις, αμέσως μετά τη νίκη του, ο Ντάνιελ Νούρκα αφιέρωσε τη νίκη στους γονείς του, καθώς είπε πως “είναι οι πραγματικοί Survivors της ζωής”. Ευχαρίστησε, επίσης, τους φίλους του και τον κόσμο που τον στήριξε, αλλά και τους συμπαίκτες του που του συμπαραστάθηκαν στα δύσκολα.

“Θέλω να δώσω ένα τεράστιο μπράβο στον εαυτό μου, που άντεξα” είπε, καταλήγοντας ο Ντάνιελ Νούρκα.

Από την πλευρά του ο Φάνης Μπολέτσης, ο οποίος έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό, δήλωσε περήφανος για τον Ντάνιελ και είπε πως, αν και στεναχωριέται που έχασε ο ίδιος, χαίρεται για τον φίλο του.

Στον τελικό το βράδυ της Τετάρτης (26/6) στο Γαλάτσι και στο πλευρό του παρουσιαστή Γιώργου Λιανού βρέθηκε και ο Σάκης Κατσούλης που κέρδισε δύο φορές το τρόπαιο για να σχολιάζει τους αγώνες των τριών φιναλίστ.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

MEDIA

26.6.20249:00 μμ

  Απόψε, τα μεσάνυχτα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο πλατό του «The 2Night Show» την Έλλη Κοκκίνου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια κάνει έναν απολογισμό της ζωής και της καριέρας της, δηλώνοντας πως αν υπήρχε τρόπος να μαθαίνεις χωρίς να παθαίνεις, θα

MEDIA

26.6.20248:30 μμ

  Ξεκινά, σήμερα Τετάρτη, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου η δίκη των δύο αδελφών που κατηγορούνται για την εν ψυχρώ εκτέλεση, με αλλεπάλληλους πυροβολισμούς, του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ στις 9 Απριλίου 2021 έξω από το σπίτι του στον Αλιμο.  

MEDIA

26.6.20248:00 μμ

  Η Λίνα Νικολακοπούλου μιλάει για το περιεχόμενο των στίχων της, το οποίο ήταν άγνωστο και σε εκείνη όταν τους έγραφε.     «Το τραγούδι είναι δωρεάν ψυχοθεραπεία, ο ρόλος του είναι να κάνει την καρδιά σου ζεστή και ζωντανή»

MEDIA

25.6.20246:00 μμ

  Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για το unfollow που έκανε στον Απόστολο Λύτρα και έμεινε έκπληκτη για το γεγονός πως ο γνωστός ποινικολόγος έχει 500 νέους followers μετά την πολύκροτη υπόθεση του ξυλοδαρμού της συζύγου του.   Δείτε το βίντεο:

MEDIA

25.6.20243:08 μμ

  Το μεγάλο έπαθλο του αυτοκινήτου κέρδισε εχθές ο Γιώργος Γκιουλέκας. Οι τέσσερις Survivors βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα και απόψε θα αναμετρηθούν στο Άλσος Γαλατσίου σε ένα ξεχωριστό στίβο μάχης!     Ο Γιώργος Γκιουλέκας, η Κατερίνα Δαλάκα, ο Φάνης

MEDIA

24.6.202411:00 μμ

  Ο Πάτρικ Ντέμπσι, ο γιατρός Ντέρεκ Σέπερντ στη σειρά «Grey’s Anatomy» -ρόλος που του χάρισε ένα βραβείο SAG και υποψηφιότητες στις Χρυσές Σφαίρες- εντάχθηκε στο πρωταγωνιστικό καστ του «Dexter: Original Sin», πρίκουελ της πολυβραβευμένης σειράς «Dexter».   Θα υποδυθεί

thess

Επικαιρότητα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

27.6.20249:04 πμ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

27.6.20248:20 πμ

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή