Αρχική / MEDIA / Από Δευτέρα στο Open έρχεται ο «Real Detective»

MEDIA

22/08/20249:00 μμ

Από Δευτέρα στο Open έρχεται ο «Real Detective»

Κάθε επεισόδιο επικεντρώνεται σε ένα πραγματικό έγκλημα και παρακολουθούμε όλη την εξέλιξη της έρευνας μέχρι την απόδοση της δικαιοσύνης.

Από Δευτέρα στο Open έρχεται ο «Real Detective»

Γράφει THESSNEWS-DESK

 

 

Το «Real Detective», η νέα σειρά docudrama, έρχεται σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στο OPEN και κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 26 Αυγούστου στις 11 m.m.

 

Από Δευτέρα έως Πέμπτη, αληθινές αστυνομικές υποθέσεις ξετυλίγονται στις οθόνες μας και μας μυούν σε ένα συναρπαστικό κόσμο δράσης και μυστηρίου.

Ανάμεσα στο πλήθος των υποθέσεων που αναλαμβάνει κάθε ντετέκτιβ, πάντα υπάρχει μία που φτάνει την αντοχή του στα άκρα. Είναι η υπόθεση, που για διάφορους λόγους, μπορεί να καταλήξει σε ένα προσωπικό στοίχημα τόσο μεγάλης έντασης, που θα στοιχειώνει το μυαλό του για πάντα! Αυτές τις υποθέσεις παρουσιάζει το «Real Detective», συνδυάζοντας τον κόσμο του αστυνομικού ντοκιμαντέρ και της αναπαραστατικής αφήγησης σε μια από τις πιο αυθεντικές και καθηλωτικές εκδοχές αστυνομικής σειράς.

Κάθε επεισόδιο επικεντρώνεται σε ένα πραγματικό έγκλημα και παρακολουθούμε από την αρχή όλη την εξέλιξη της έρευνας, με τις δραματικές ανατροπές και τις προσωπικές προκλήσεις, φτάνοντας μέχρι τον τελικό στόχο, την απόδοση της δικαιοσύνης.

Πρωταγωνιστούν: Μάικλ Μάντσεν, Ντέβον Σάβα, Κέρτις Καραβάτζιο, Μαξ Μαρτίνι

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

MEDIA

5.9.20242:24 μμ

  Σε πρώτη τηλεοπτική προβλή θα δούμε απόψε στις 9.45 μ.μ. την ταινία «Spencer» από το Star Ο γάμος της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του πρίγκιπα Καρόλου περνάει μεγάλη κρίση, με τις φήμες για εξωσυζυγικές σχέσεις και επικείμενο διαζύγιο να οργιάζουν.

MEDIA

4.9.202411:10 πμ

  Ατύχημα είχε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κατά τη διάρκεια πεζοπορίας, στο πλαίσιο της νέας του εκπομπής που θα προβάλλεται στον ΑΝΤ1. Ο παρουσιαστής έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος. Το εν λόγω στιγμιότυπο αναρτήθηκε στο YouTube.   Ο

MEDIA

3.9.20249:00 μμ

  Ο παρουσιαστής με την αστείρευτη φαντασία θα συνεχίσει να προσφέρει χαμόγελα από τη συχνότητα του MEGA και τη σεζόν 24-25.   Πάντοτε ετοιμόλογος, με ξεχωριστό χιούμορ και ανεκτίμητη τηλεοπτική εμπειρία, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποτελεί έναν ακούραστο «στρατιώτη» της ψυχαγωγίας.

MEDIA

3.9.20248:00 μμ

    «Ο Γιάννης Μπέζος με είπε “αστροπελέκι” κατά τη διάρκεια του γυρίσματος και έμεινε»  

MEDIA

2.9.20249:00 μμ

  Ο γνωστός ηθοποιός μιλάει στην εκπομπή «Στούντιο 4» για τις διακοπές με τα παιδιά του και την ανατροφή τους:   «Θα μπορούσα να έχω βγάλει περισσότερα, αν δεν σταματούσα την τηλεόραση για 10 χρόνια»  

thess

Επικαιρότητα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

11.9.20242:20 μμ

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή