Αρχική / ΚΟΙΝΩΝΙΑ / Ρόδος: Συναγερμός για την εξαφάνιση τριών παιδιών που ζούσαν σε χώρο προστασίας

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

02/07/20248:07 πμ

Ρόδος: Συναγερμός για την εξαφάνιση τριών παιδιών που ζούσαν σε χώρο προστασίας

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων των ανήλικων κατόπιν εισαγγελικής εντολής

Ρόδος: Συναγερμός για την εξαφάνιση τριών παιδιών που ζούσαν σε χώρο προστασίας

Γράφει THESSNEWS-DESK

 

 

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι Αρχές της Ρόδου για την εξαφάνιση τριών μικρών παιδιών που ζούσαν σε χώρο παιδικής προστασίας.

Σύμφωνα ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού» που εξέδωσε Missing Alert την 1/7/2024, απογευματινές ώρες, εξαφανίστηκαν από χώρο παιδικής προστασίας στην περιοχή της Ρόδου, η Σεριφέ Κ., 13 ετών, η Ντενίζ Κ., 13 ετών και ο Τσαμπίκος Κ., 10 ετών.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων των ανήλικων κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο.

Η Σεριφέ Κ., 13 ετών έχει μαύρα μακριά μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,55 μ., και είναι εύσωμη.

Η Ντενίζ Κ., 13 ετών έχει καστανόξανθα μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1.60 και είναι εύσωμη.

Ο Τσαμπίκος Σ., 10 ετών έχει καστανά μάτια, καστανά μαλλιά, έχει ύψος 1.35 και έχει κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε πράσινο μπλουζάκι.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

2.7.20247:29 πμ

    Ολονύχτια μάχη σε τρία πύρινα μέτωπά εδωσαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας με τις πυρκαγιές που έχουν εκδηλωθεί σε Κω, Χίο και Ηράκλειο Κρήτης να παραμένουν σε εξέλιξη.  Δύσκολη παραμένει η κατάσταση στην πυρκαγιά που

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

1.7.202410:30 μμ

  Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» ήταν σήμερα η Μυρτώ Αλικάκη. Η ηθοποιός μίλησε για τις κακοποιήσεις των γυναικών, τονίζοντας πως η ίδια είχε φοβηθεί στο παρελθόν σύντροφό της.     «Προφανώς με ρωτάνε τα παιδιά μου για

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

1.7.20248:45 μμ

  Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε, σήμερα Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024, στο 12ο χιλιόμετρο Καισαρειάς Κοζάνης .   Σύμφωνα με πληροφορίες ΙΧ αυτοκίνητο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του και ανετράπη με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 55χρονου οδηγού. Προανάκριση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

1.7.20247:45 μμ

  Έχασαν το κοριτσάκι τους από τη μία στιγμή στην άλλη – Θρήνος για την 13χρονη Δωροθέα που σκοτώθηκε από κεραυνό  

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

1.7.20247:15 μμ

  Μετά την εκταφή της μητέρας της, μια γυναίκα διαπίστωσε έντρομη ότι έλειπαν τα χρυσά δόντια της νεκρής, αλλά και η μεταλλική βαλβίδα της καρδιάς της!    

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

1.7.20247:00 μμ

  «Πικρός» ο καφές που σερβίρεται από σήμερα:  

thess

Επικαιρότητα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

2.7.20247:41 πμ

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή