Αρχική / ΚΟΙΝΩΝΙΑ / Κομοτηνή: Στο νοσοκομείο 59χρονος που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

26/06/202411:57 πμ

Κομοτηνή: Στο νοσοκομείο 59χρονος που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι

Pixabay
Φωτ. Pixabay

Γράφει THESSNEWS-DESK

 

Στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ένας 59χρονος Έλληνας, ο οποίος σήμερα το πρωί δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στο άλσος της Αγίας Παρασκευής.

 

Δράστες είναι δύο Έλληνες 25 και 38 ετών, οι οποίοι αναζητούνται από την Αστυνομία.

Έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος των δραστών για εξύβριση και ενδοοικογενειακή βία.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

26.6.202411:22 πμ

  «Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 8.911 καταγγελίες για παρανομίες στις παραλίες μέσα από την εφαρμογή MyCoast, ενώ μόνο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος έγιναν 1.731 καταγγελίες», τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στα Παραπολιτικά Fm.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

26.6.202410:58 πμ

  «Εγώ τι να πω, θέλω να βρεθούν οι εντολείς» είπε η μητέρα του δολοφονημένου δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, έξω από τα δικαστήρια της Δέγλερη, λίγο προτού «λυγίσει», όταν ερωτήθηκε για τους δυο δράστες που αντίκρισε στην αίθουσα του δικαστηρίου.  

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

26.6.202410:28 πμ

  Το μάθημα «Γαλλικά» εξετάστηκε σήμερα Τετάρτη 26 Ιουνίου στις πανελλαδικές εξετάσεις των ειδικών και μουσικών μαθημάτων για τους υποψηφίους των Γενικών (ΓΕΛ) και Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) όλης της χώρας.   – Δείτε τα θέματα για τα Γαλλικά, πατώντας ΕΔΩ.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

26.6.202410:20 πμ

  Πανικός επικράτησε στο Ηράκλειο, όταν ένας μαινόμενος άνδρας προκάλεσε αρκετά προβλήματα σε εργαζόμενους και επιβάτες του ΚΤΕΛ καθώς δεν δίστασε να επιτεθεί και να τραυμάτισε έναν αστυνομικό κατά την προσαγωγή του.   Όπως αναφέρουν πληροφορίες του cretapost.gr, όλα χθες

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

26.6.20249:23 πμ

    Ώρες αγωνίας για το 6χρονο παιδί που νοσηλεύεται διασωληνωμένο σε νοσοκομείο στην Πάτρα. Στιγμές πανικού σε ξενοδοχείο στην Πρέβεζα, όταν ο μικρός ξέφυγε από το οπτικό πεδίο των γονέων του.   Εξαιρετικά κρίσιμες οι επόμενες ώρες για το

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

26.6.20249:14 πμ

    Σοβαρός τραυματισμός ενός 4χρονου κοριτσιού από την Τουρκία, πάνω στο οποίο έπεσε καγκελόπορτα σπιτιού που νοίκιασαν μέσω της πλατφόρμας Airbnb οι γονείς του για ολιγοήμερες διακοπές στην Αλεξανδρούπολη, σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή. Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, το κοριτσάκι

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή