Αρχική / ΚΟΙΝΩΝΙΑ / Φωτιά βυτιοφόρου στην Αθηνών – Κορίνθου

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

08/06/20249:24 πμ

Φωτιά βυτιοφόρου στην Αθηνών – Κορίνθου

Στο σημείο Μ. Χρυσοχοΐδης και Χρ. Σταϊκούρας

Φωτιά βυτιοφόρου στην Αθηνών – Κορίνθου

Γράφει THESSNEWS-DESK

 

Πυρκαγιά ξέσπασε χθες  βράδυ στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος του Ισθμού, μετά από ανατροπή βυτιοφόρου που μετέφερε καύσιμα. Η νέα και η παλαιά Εθνική οδός έκλεισαν για ώρες με αποτέλεσμα να υπάρξουν ουρές χιλιομέτρων.

 

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της Τροχαίας, η κυκλοφορία των οχημάτων επί της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο διεξάγεται μέσω αντιδρόμησης στο ρεύμα προς Αθήνα. Η υπόλοιπη κυκλοφορία διεξάγεται με εκτροπή από τον κόμβο του Λουτρακίου όπως γινόταν από χθες.

Μετά την κατάσβεση της φωτιάς, απομακρύνθηκε η άμορφη μάζα σιδερικών που είχαν απομείνει από το βυτιοφόρο, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατεδάφισης της γέφυρας που υπέστη ζημιά από το υψηλό θερμικό φορτίο. Στο Ισθμό έφτασαν νωρίτερα ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο Χρήστος Σταϊκούρας.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

#TAGS:

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

25.6.20248:15 μμ

  Σε παύση έχει τεθεί η σύμβαση του δημοσιογράφου της ΕΡΤ που συνελήφθη για ξυλοδαρμό της συντρόφου του, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η κρατική τηλεόραση.   Η ανακοίνωση της ΕΡΤ αναφέρει:   «Η ΕΡΤ, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

25.6.20247:30 μμ

  Στη σύλληψη δημοσιογράφου της ΕΡΤ για ενδοοικογενειακή βία προχώρησαν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.   Ο δημοσιογράφος. ο οποίος συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, φέρεται να άσκησε βία στη σύντροφό του, επίσης δημοσιογράφο, χωρίς ακόμα να έχουν γίνει περισσότερα γνωστά

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

25.6.20246:45 μμ

  Οριοθετήθηκε και πλέον είναι υπό μερικό έλεγχο η φωτιά που ξέσπασε στον υγροβιότοπο Κολοβρέχτης κοντά στα Ψαχνά της Ευβοίας.   Για περισσότερο από 2 ώρες επίγειες και εναέριες δυνάμεις, όπως επίσης εθελοντές αλλά και υδροφόρα και χωματουργικά μηχανήματα των

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

25.6.20246:30 μμ

  Οριοθετημένη είναι, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η φωτιά που ξέσπασε στις 3 το μεσημέρι, σε γεωργική έκταση στον Πολύγυρο Χαλκιδικής.   Στο σημείο επιχειρούν 22 πυροσβέστες με 9 οχήματα, καθώς και ένα ελικόπτερο.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

25.6.20245:30 μμ

  Μία ημέρα μετά την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη, στην οποία μίλησε για ανάγκη εξορθολογισμού των οικονομικών του κόμματος, ανακοινώθηκε στους εργαζόμενους της εφημερίδας «Η Αυγή» το κλείσιμο του καθημερινού της φύλλου.   Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, ο διευθυντής

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

25.6.20244:56 μμ

  Νέο μήνυμα από το 112 εστάλη για την φωτιά που είναι σε εξέλιξη σε δασική έκταση στον Πλατανίτη Ναυπακτίας με το οποίο καλούνται όσοι βρίσκονται σε Μολύκρειο και Φραγκέικα, να απομακρυνθούν προς Αντίρριο, ακολουθώντας τις οδηγίες των αρχών.

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή