Αρχική / ΔΙΕΘΝΗ / Μεσάνυχτα ξυπόλητη στο Λούβρο! – Πανικός για την ανάρτηση της Kendall Jenner

ΔΙΕΘΝΗ

01/07/20249:45 μμ

Μεσάνυχτα ξυπόλητη στο Λούβρο! – Πανικός για την ανάρτηση της Kendall Jenner

Δεν είναι πρώτη φορά που το μουσείο επιφυλλάσσει διαφορετική μεταχείριση σε διάσημους σταρς από ότι στις ουρές των απλών τουριστών

Instagram
Φωτ. Instagram

Γράφει THESSNEWS-DESK

 

 

Η Κένταλ Τζένερ, μοντέλο, επιχειρηματίας και σταρ του ριάλιτι «Keeping Up with the Kardashians» δημοσίευσε πρόσφατα φωτογραφίες στο Instagram που καταγράφουν επίσκεψή της στο Μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι μεσάνυχτα, ενώ ήταν κλειστό για το κοινό.

 

 

Ήταν ξυπόλητη, λεπτομέρεια που πολλοί έχουν αναδείξει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το μοντέλο βρέθηκε στο Παρίσι για την Εβδομάδα Μόδας και εκτός από την επίσκεψη στο Λούβρο, έκανε ιππασία σε επίδειξη της Vogue World και περπάτησε στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας με τον φίλο της, Πορτορικανό ράπερ και τραγουδιστή Bad Bunny.

Η Τζένερ είχε μία ιδιωτική ξενάγηση λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο Μουσείο και εμφανίζεται ξυπόλητη μπροστά από αριστουργήματα Τέχνης.

Οι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο Instagram εμφανίζουν την Τζένερ να στέκεται μπροστά από τον μεγαλύτερο πίνακα ζωγραφικής του Μουσείου, το έργο «Ο Γάμος στην Κανά» του Πάολο Βερονέζε, το γλυπτό του Αντόνιο Κανόβα «Έρως και Ψυχή» του 1787 και ένα κοντινό πλάνο της ζωγραφισμένης οροφής μίας από τις αίθουσες του Μουσείου.

Η Τζένερ φαίνεται να στέκεται ξυπόλητη μπροστά από τη «Μόνα Λίζα» του Λεονάρντο ντα Βίντσι και το εμβληματικό μαρμάρινο γλυπτό Αφροδίτη της Μήλου του 2ου αιώνα π.Χ.

«Το Λούβρο τα μεσάνυχτα» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας με τους θαυμαστές να υποθέτουν πως την φωτογράφησε ο σύντροφός της Bad Bunny.

Πολλοί ήταν οι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά τη συγκεκριμένη κίνηση της Τζένερ επισημαίνοντας ότι έχει διαφορετική μεταχείριση από τον απλό κόσμο.

«Έλλειψη σεβασμού. Δεν πρέπει να επιτρέπεται σε κανέναν να είναι ξυπόλητος σε χώρους όπως αυτός» αναφέρεται σε σχόλιο.

«Το καταλαβαίνουμε. Είσαι υπερβολικά πλούσια, μπορείς να ανοίξεις το μουσείο τα μεσάνυχτα μόνο για να περπατάς ξυπόλητη στις ιστορικές αίθουσες» έγραψε άλλος χρήστης.

Υπάρχουν ωστόσο και θαυμαστές της Κένταλ Τζένερ, οι οποίοι δεν εστίασαν στο γεγονός ότι δεν φορούσε παπούτσια. «Κένταλ, η ομορφιά σου κόβει την ανάσα!» ήταν ένα από τα σχόλια.

Και άλλοι διάσημοι είχαν στο παρελθόν ειδική μεταχείριση στον Λούβρο. Το Μουσείο συνεργάστηκε με την Beyoncé για την κυκλοφορία του άλμπουμ της το 2018. Η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της Jay-Z κυκλοφόρησαν βίντεο για το τραγούδι «Apeshit» για να προωθήσουν το άλμπουμ τους «Everything Is Love». Μεγάλο μέρος του μουσικού βίντεο γυρίστηκε στον Λούβρο και το βίντεο περιελάμβανε στιγμιότυπα με αριστουργήματα από τη συλλογή του.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΔΙΕΘΝΗ

2.7.20248:37 πμ

    Μια όλο ροζ εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Κριστίνα Αγκιλέρα το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Ιταλία, στο fashion event των Dolce & Gabbana, με την απίστευτη αλλαγή στην εμφάνισή της λόγω, ίσως, Ozempic, να κλέβει (κυρίως αρνητικά) τις εντυπώσεις. Κι

ΔΙΕΘΝΗ

2.7.20248:19 πμ

    Συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας στο Βελιγράδι ένας άνδρας που πλησίασε αστυνομικό τμήμα κουβαλώντας σακίδιο με βαλλίστρα, δύο ημέρες μετά την επίθεση με τέτοιο όπλο εναντίον του φύλακα της ισραηλινής πρεσβείας στη σερβική πρωτεύουσα. Σύμφωνα με τις αρχές, ο

ΔΙΕΘΝΗ

2.7.20247:36 πμ

    Ομοφοβική επίθεση σημειώθηκε στον Καναδά με τις εικόνες να είναι εξοργιστικές. Άνδρες χτύπησαν βάναυσα ένα ζευγάρι γυναικών οι οποίες απλά πέρασαν από μπροστά τους. Το περιατατικό καταγράφηκε σε βίντεο, που δείχνει τη στιγμή που οι δράστες ξυλοκοπούν βάναυσα

ΔΙΕΘΝΗ

1.7.20248:30 μμ

  Στη Νότια Κορέα, ορισμένοι γονείς βιώνουν εθελοντικά τον εγκλεισμό σε ένα πρωτότυπο κέντρο που ονομάζεται Happiness Factory («Εργοστάσιο Ευτυχίας»).   Οι γονείς που κλείνονται εθελοντικά στα μικροσκοπικά δωμάτια του «Εργοστασίου Ευτυχίας» έχουν ελάχιστη επαφή με τον έξω κόσμο, καθώς

ΔΙΕΘΝΗ

1.7.20248:15 μμ

  Η Μαρίν Λε Πεν σηκώνει ψηλά τα χέρια πανηγυρίζοντας με τους υποστηρικτές της την ιστορική νίκη της Εθνικής Συσπείρωσης, που την καθιστά κυρίαρχη πολιτική δύναμη στη Γαλλία. Η δημοκρατία μίλησε και οι Γάλλοι τοποθέτησαν την Εθνική Συσπείρωση και τους

ΔΙΕΘΝΗ

1.7.20248:00 μμ

  Αεροσκάφος της Air Europa, ένα Boeing 787-9 Dreamliner που πραγματοποιούσε την πτήση από τη Μαδρίτη στο Μοντεβιδέο, έκανε αναγκαστική προσγείωση σήμερα στο αεροδρόμιο Νατάλ της Βραζιλίας, μετά από «σοβαρές αναταράξεις» που προκάλεσαν τραυματισμούς πολλών επιβατών, ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία.

thess

Επικαιρότητα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

2.7.202410:36 πμ

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή