Αρχική / ΔΙΕΘΝΗ / Κριστίνα Αγκιλέρα: Οργιάζουν οι φήμες για απώλεια 20 κιλών με τη χρήση Ozempic

ΔΙΕΘΝΗ

02/07/20248:37 πμ

Κριστίνα Αγκιλέρα: Οργιάζουν οι φήμες για απώλεια 20 κιλών με τη χρήση Ozempic

Η εμφάνιση της Christina μπήκε στο μικροσκόπιο καθώς ήταν η παρθενική της εμφάνιση μετά την πρόσφατη απώλεια κιλών.

Κριστίνα Αγκιλέρα: Οργιάζουν οι φήμες για απώλεια 20 κιλών με τη χρήση Ozempic

Γράφει THESSNEWS-DESK

 

 

Μια όλο ροζ εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Κριστίνα Αγκιλέρα το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Ιταλία, στο fashion event των Dolce & Gabbana, με την απίστευτη αλλαγή στην εμφάνισή της λόγω, ίσως, Ozempic, να κλέβει (κυρίως αρνητικά) τις εντυπώσεις.

Κι αυτό γιατί καλές και κακές γλώσσες, δεν έμειναν απλώς στο hot και γκλαμ look της, αλλά και στο πόσο πολύ έχει αδυνατίσει, με τις φήμες για χρήση του Ozempic – το ενέσιμο φάρμακο για τον διαβήτη που ωστόσο πολλοί επώνυμοι χρησιμοποιούν για την αντιμετώπιση του αυξημένου σωματικού βάρους-, να οργιάζουν.

 

Το ποπ είδωλο, απέπνεε αυτοπεποίθηση καθώς φορούσε ένα καυτό ροζ μίνι φόρεμα και ασορτί μπότες μέχρι το ύψος του μηρού, σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram την προηγούμενη Κυριακή.

Η εμφάνιση της Christina μπήκε στο μικροσκόπιο καθώς ήταν η παρθενική της εμφάνιση μετά την πρόσφατη απώλεια κιλών. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει χάσει 20 κιλά τον τελευταίο χρόνο και ίσως με τη χρήση Ozempic.

Το βίντεο φαίνεται να τραβήχτηκε μετά την εμφάνισή της στο Dolce & Gabbana Alta Moda Welcome Event, που πραγματοποιήθηκε στο θέρετρο Forte Village στη Σαρδηνία.

Πολλοί χρήστες, δεν παρέλειψαν να σταθούν στην μεγάλη απώλεια των κιλών, με σχόλια όπως: «Τι απέγινε όλο αυτό το ωραίο βάρος που είχε;», με αρκετούς να την επικρίνουν για την φερόμενη, επιλογή της για το Ozempic.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΔΙΕΘΝΗ

2.7.20248:19 πμ

    Συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας στο Βελιγράδι ένας άνδρας που πλησίασε αστυνομικό τμήμα κουβαλώντας σακίδιο με βαλλίστρα, δύο ημέρες μετά την επίθεση με τέτοιο όπλο εναντίον του φύλακα της ισραηλινής πρεσβείας στη σερβική πρωτεύουσα. Σύμφωνα με τις αρχές, ο

ΔΙΕΘΝΗ

2.7.20247:36 πμ

    Ομοφοβική επίθεση σημειώθηκε στον Καναδά με τις εικόνες να είναι εξοργιστικές. Άνδρες χτύπησαν βάναυσα ένα ζευγάρι γυναικών οι οποίες απλά πέρασαν από μπροστά τους. Το περιατατικό καταγράφηκε σε βίντεο, που δείχνει τη στιγμή που οι δράστες ξυλοκοπούν βάναυσα

ΔΙΕΘΝΗ

1.7.20249:45 μμ

    Η Κένταλ Τζένερ, μοντέλο, επιχειρηματίας και σταρ του ριάλιτι «Keeping Up with the Kardashians» δημοσίευσε πρόσφατα φωτογραφίες στο Instagram που καταγράφουν επίσκεψή της στο Μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι μεσάνυχτα, ενώ ήταν κλειστό για το κοινό.    

ΔΙΕΘΝΗ

1.7.20248:30 μμ

  Στη Νότια Κορέα, ορισμένοι γονείς βιώνουν εθελοντικά τον εγκλεισμό σε ένα πρωτότυπο κέντρο που ονομάζεται Happiness Factory («Εργοστάσιο Ευτυχίας»).   Οι γονείς που κλείνονται εθελοντικά στα μικροσκοπικά δωμάτια του «Εργοστασίου Ευτυχίας» έχουν ελάχιστη επαφή με τον έξω κόσμο, καθώς

ΔΙΕΘΝΗ

1.7.20248:15 μμ

  Η Μαρίν Λε Πεν σηκώνει ψηλά τα χέρια πανηγυρίζοντας με τους υποστηρικτές της την ιστορική νίκη της Εθνικής Συσπείρωσης, που την καθιστά κυρίαρχη πολιτική δύναμη στη Γαλλία. Η δημοκρατία μίλησε και οι Γάλλοι τοποθέτησαν την Εθνική Συσπείρωση και τους

ΔΙΕΘΝΗ

1.7.20248:00 μμ

  Αεροσκάφος της Air Europa, ένα Boeing 787-9 Dreamliner που πραγματοποιούσε την πτήση από τη Μαδρίτη στο Μοντεβιδέο, έκανε αναγκαστική προσγείωση σήμερα στο αεροδρόμιο Νατάλ της Βραζιλίας, μετά από «σοβαρές αναταράξεις» που προκάλεσαν τραυματισμούς πολλών επιβατών, ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία.

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή