Αρχική / AUTO-MOTO / Τον Ιούλιο έρχεται στην Ελλάδα το νέο CUPRA Formentor

AUTO-MOTO

29/06/202411:52 πμ

Τον Ιούλιο έρχεται στην Ελλάδα το νέο CUPRA Formentor

Η νέα γενιά plug-in υβριδικών μονάδων, έως και 272PS (200kW) και πάνω από 100km αμιγώς ηλεκτρικής αυτονομίας

Τον Ιούλιο έρχεται στην Ελλάδα το νέο CUPRA Formentor

 

 

Το νέο CUPRA Formentor έρχεται για να συνεχίσει την επιτυχία του προκατόχου του. Το CUPRA Formentor είναι το best seller της εταιρείας και το A-CUV με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ευρώπη.

 

Βρίσκεται στην κορυφή με περισσότερες από 120.000 παραδόσεις παγκοσμίως. Τα αποτελέσματα αυτά είναι εντυπωσιακά για το πρώτο μοντέλο που σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε μοναδικά από τη μάρκα. Το νέο CUPRA Formentor έρχεται για να ενισχύσει τη θέση της μάρκας και να την οδηγήσει ακόμα πιο μακριά.

Με πλούσια προίκα!
Το νέο CUPRA Formentor υιοθετεί το DNA της νέας σχεδιαστικής γλώσσας της CUPRA έχοντας ως σημείο αναφοράς το εμπρός μέρος που θυμίζει ρύγχος καρχαρία, το ενσωματωμένο λογότυπο CUPRA στο καπό, τους τριγωνικούς CUPRA matrix LED προβολείς και το ενσωματωμένο και φωτιζόμενο λογότυπο CUPRA που είναι τοποθετημένο στο κέντρο των πίσω φώτων.

Το εσωτερικό προσφέρει μια αίσθηση ανώτερης ποιότητας, με νέας σχεδίασης στοιχεία, όπως η κεντρική κονσόλα, τα πάνελ των θυρών, το ταμπλό και οι επενδύσεις. Είναι επίσης αναβαθμισμένο με νέα υλικά, επιλεγμένα με κριτήριο τη βιωσιμότητα, συμπεριλαμβανομένων των μπάκετ καθισμάτων που φέρουν επένδυση είτε από ανακυκλωμένες μικροΐνες σε ποσοστό 73%, είτε από οικολογικό δέρμα.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται η ψηφιακή εμπειρία του οδηγού. Ένα νέο και βελτιωμένο HMI ενσωματώνεται στο ψηφιακό πίνακα οργάνων πίσω από το τιμόνι, καθώς και στο μεγαλύτερο σύστημα infotainment με οθόνη 12,9”, που διαθέτει slider με retro φωτισμό.

Νέο σύστημα ήχου υψηλής πιστότητας με 12 ηχεία που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τους ειδικούς ήχου της Sennheiser Mobility. Το σύστημα προσφέρει τον γνώριμα καθαρό ήχο της Sennheiser, τον οποίο εμπιστεύονται οι μουσικοί δημιουργοί και καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο.

Το νέο CUPRA Formentor θα διατίθεται επίσης με ένα νέο βενζινοκινητήρα (TSI), που αποδίδει 333PS (245kW) και διαθέτει τεχνολογία κατανομής ροπής καθώς και προαιρετικά φρένα της Akebono και σύστημα εξάτμισης από την Akrapovič.

Το νέο CUPRA Formentor θα διατίθεται με μία νέα γενιά plug-in υβριδικών κινητήρων (eHybrid) που αποδίδουν έως και 272PS (200kW) και εξασφαλίζουν πάνω από 100km αμιγώς ηλεκτρικής αυτονομίας και πλέον είναι συμβατοί με ταχεία φόρτιση (έως και 50kW DC).

Το CUPRA Formentor σχεδιάστηκε, εξελίχθηκε και κατασκευάζεται στη Βαρκελώνη, στα κεντρικά γραφεία της μάρκας στο Martorel.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΖΕΡΤΖΕΒΕΛΗΣ

Ο Παντελής Τζερτζεβέλης γεννήθηκε το 1967 στην πόλη της Θεσσαλονίκης, και ακόμη από μικρή ηλικία, εντάχθηκε στον κόσμο της περιπέτειας, καθώς ήταν μέλος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, όπου ανέβηκε μέχρι τον βαθμό του Προσκόπου του Έθνους! Σε ηλικία 16 χρόνων, βρέθηκε υπό την καθοδήγηση του μεγάλου Φωτορεπόρτερ, Γιώργου Φουρκαλά, όπου και έμαθε την τέχνη της φωτογραφίας και καθημερινά εργαζόταν τραβώντας φωτογραφίες, για τις εφημερίδες Μακεδονία- Θεσσαλονίκη, και Σπορ του Βορρά! Λίγο αργότερα παράλληλα με τις σπουδές του στο Πολυτεχνείο, παρακολούθησε 2ετή σχολή φωτογραφίας, και έναν χρόνο αργότερα την τριετή σχολή δημοσιογραφίας ΑΚΤΟ. Εργάστηκε σε περιοδικά και Εφημερίδες όπως οι Μακεδονικές Επιλογές, Το AUTO moto, ο Ταχυδρόμος, Το Traveller, το ΕΘΝΟΣ, η ΒΡΑΔΙΝΗ, η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΒΟΡΡΑΣ, ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ. Από το 2008 μέχρι το 2013, από την συχνότητα της ΕΡΤ3 εργάστηκε στην εκπομπή ΕΠΙΤΡΟΧΩΝ, και ταξίδευε τους ακροατές του μέσα από την εκπομπή του …τα μπαγκάζια , στις εσχατιές της Εναλλακτικής Ελλάδας. Από το 2014 εργάζεται στον Όμιλο του ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και μέσα από την συχνότητα του πρώτου ραδιοφώνου της Βόρειας Ελλάδας, υπηρετεί τον κόσμο της αυτοκίνησης, και των αποδράσεων. Είναι υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ, και της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ, και της Παγκόσμιας ένωσης Δημοσιογράφων.

/ Δείτε ακόμα

AUTO-MOTO

28.6.20242:31 μμ

  Την Πέμπτη 20 Ιουνίου,  η BMW Βελμάρ σύστησε στο κοινό της Θεσσαλονίκης τη νέα BMW Σειρά 1, σε μία φαντασμαγορική βραδιά γεμάτη μουσική και εκπλήξεις. Εκλεκτοί προσκεκλημένοι, πελάτες, συνεργάτες, εκπρόσωποι από τα ΜΜΕ και επώνυμοι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία

AUTO-MOTO

28.6.20242:11 μμ

  Τη σημασία της εταιρικής ευθύνης για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των πολιτών στην Ελλάδα, προωθεί η εταιρεία ελαστικών Continental, μέσω των δράσεων του προγράμματος «Συμβάλλω ασφαλώς». Από το 2012, η Continental στηρίζει αδιάλειπτα «Το Χαμόγελο του Παιδιού», καλύπτοντας,

AUTO-MOTO

26.6.20244:36 μμ

    Σε μια άκρως καλοκαιρινή εκδήλωση η FIAT παρουσίασε στους δημοσιογράφους του ειδικού τύπου στη χώρα μας, το νέο της B-SUV που ακούει στο όνομα 600 και οι τιμές απόκτησης του ξεκινούν από €23.990 με στάνταρ υβριδικό σύστημα, αυτόματο

AUTO-MOTO

25.6.20241:16 μμ

  Επιτέλους, ήρθε το καλοκαίρι, και μαζί του ο καιρός να οδηγήσω το νέο Subaru Crosstrek, τον αντικαταστάτη του σκληροτράχηλου Subaru XV, ενός μοντέλου που έκανε τη διαφορά στην οικογένεια Subaru η οποία δηλώνει «παρούσα» στη νέα τεχνολογική εποχή!  

AUTO-MOTO

24.6.20249:30 μμ

  Ο τέσσερις φορές νικητής του Jeopardy Alex Schmidt εξηγεί σε ένα βίντεο που έγινε viral στο Instagram γιατί οι πινακίδες του stop έχουν οκταγωνικό σχήμα.   Όλα ξεκίνησαν το 1915 όταν ο Harry Jackson, ένας αρχιφύλακας από το Ντιτρόιτ

AUTO-MOTO

23.6.202412:00 μμ

    Τώρα, το ολοκαίνουργιο Ford Puma βρίσκεται πλέον στους επίσημους εμπόρους Ford σε όλη την Ελλάδα περιμένοντας τους πελάτες όχι μόνο να το δουν για πρώτη φορά από κοντά αλλά και να το παραγγείλουν έχοντας ενημερωθεί για τα μοναδικά

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή