Αρχική / AUTO-MOTO / Το αφεντικό τρελάθηκε και έριξε τις τιμές στον καύσωνα: Από 17.950€ το Dacia Spring Electric 65 Extreme DCR

AUTO-MOTO

03/07/20241:36 μμ

Το αφεντικό τρελάθηκε και έριξε τις τιμές στον καύσωνα: Από 17.950€ το Dacia Spring Electric 65 Extreme DCR

Το Dacia Spring είναι διαθέσιμο στην ασυναγώνιστη τιμή των 17.950€, αποτελώντας το πιο φθηνό ηλεκτρικό μοντέλο της αγοράς.

Το αφεντικό τρελάθηκε και έριξε τις τιμές στον καύσωνα: Από 17.950€ το Dacia Spring Electric 65 Extreme DCR

 

Το Spring διατίθεται στο πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού Extreme, ενώ εφοδιάζεται με ηλεκτροκινητήρα 65 ίππων, για άνετες μετακινήσεις εντός και εκτός πόλης.

 

To Dacia Spring είναι το πρώτο ηλεκτροκίνητο μοντέλο της Dacia, που έγινε αμέσως ιδιαίτερα δημοφιλές. Το Spring καθιστά την ηλεκτροκίνηση πιο απλή, προσφέροντας όλα όσα είναι απαραίτητα στον πελάτη (σύστημα πλοήγησης, A/C, ηλεκτρικά παράθυρα, σύνδεση με smartphone). Κάτω από το συμπαγές, SUV αμάξωμά του κρύβεται ένα εξαιρετικά άνετο αυτοκίνητο, με χώρους για 4 επιβάτες, μεγάλο χώρο αποσκευών (290 λίτρα) για τις διαστάσεις του (3,73 μ. μήκους) και ένας αποδοτικός και αξιόπιστος ηλεκτροκινητήρας.

 

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 65 ΙΠΠΩΝ

Το Spring διατίθεται στην κορυφαία εξοπλιστικά έκδοση Extreme, η οποία συνδυάζεται αποκλειστικά με τον ηλεκτροκινητήρα ELECTRIC 65 (65hp/48kW). Ο ηλεκτροκινητήρας αυτός συνδυάζεται με ένα νέο κιβώτιο ταχυτήτων, το οποίο εξασφαλίζει δυναμικές επιταχύνσεις και κορυφαία ανάκτηση ενεργείας για μεγαλύτερη αυτονομία.

Χάρη στον κινητήρα ELECTRIC 65, το Dacia Spring Extreme εξασφαλίζει αυτονομία της τάξεως των 220χλμ. (WLTP) σε μικτό κύκλο και 310χλμ. σε αστικό κύκλο (WLTP). Η μέση κατανάλωση δεν ξεπερνάει τις 14,5 kWh/100χλμ., νούμερο το οποίο πέφτει στο ασυναγώνιστο 10,4 kWh/100χλμ. όταν το Spring κινείται στην πόλη.

Παράλληλα, με το καλώδιο και την πρίζα της έκδοσης Extreme η φόρτιση μπορεί να ολοκληρωθεί σε περίπου 13,5 ώρες, μέσω μια απλής οικιακής παροχής ρεύματος, χρόνος που πέφτει σε κάτι λιγότερο από 60 λεπτά, αν αξιοποιηθεί η προαιρετική δυνατότητα ταχείας φόρτισης (DC), για μέχρι και το 80% φόρτισης της μπαταρίας.

ΤΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΙΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ
Τώρα είναι η καλύτερη ώρα για να επιλέξει κανείς το ηλεκτρικό Dacia Spring για τις καθημερινές του μετακινήσεις, αφού διατίθεται σε νέα, ακόμα πιο δελεαστική τιμή, που εξακολουθεί και το καθιστά το πιο φθηνό ηλεκτρικό μοντέλο της αγοράς.

Πιο συγκεκριμένα, η έκδοση Dacia Spring Electric 65 Extreme DCR κοστίζει, μετά την κρατική επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι ηλεκτρικά ΙΙΙ» και την τρέχουσα προσφορά της Teoren Motors, από 17.950€.

Παράλληλα, το ηλεκτρικό μοντέλο της Dacia πλαισιώνεται από 8ετή εγγύηση (ή 120.000 χλμ.) για τη μπαταρία, 5ετή (ή 100.000 χλμ.) εργοστασιακή εγγύηση και 3ετή δωρεάν οδική βοήθεια.

Τελική τιμή με επιδότηση & προσφορά

Εκδόσεις

Extreme DCR ELECTRIC 65        17.950 €
Extreme DCR Colour ELECTRIC 65     18.405 €
Extreme Plus ELECTRIC 65  18.405€
Extreme Plus Colour  18.860 €

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΖΕΡΤΖΕΒΕΛΗΣ

Ο Παντελής Τζερτζεβέλης γεννήθηκε το 1967 στην πόλη της Θεσσαλονίκης, και ακόμη από μικρή ηλικία, εντάχθηκε στον κόσμο της περιπέτειας, καθώς ήταν μέλος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, όπου ανέβηκε μέχρι τον βαθμό του Προσκόπου του Έθνους! Σε ηλικία 16 χρόνων, βρέθηκε υπό την καθοδήγηση του μεγάλου Φωτορεπόρτερ, Γιώργου Φουρκαλά, όπου και έμαθε την τέχνη της φωτογραφίας και καθημερινά εργαζόταν τραβώντας φωτογραφίες, για τις εφημερίδες Μακεδονία- Θεσσαλονίκη, και Σπορ του Βορρά! Λίγο αργότερα παράλληλα με τις σπουδές του στο Πολυτεχνείο, παρακολούθησε 2ετή σχολή φωτογραφίας, και έναν χρόνο αργότερα την τριετή σχολή δημοσιογραφίας ΑΚΤΟ. Εργάστηκε σε περιοδικά και Εφημερίδες όπως οι Μακεδονικές Επιλογές, Το AUTO moto, ο Ταχυδρόμος, Το Traveller, το ΕΘΝΟΣ, η ΒΡΑΔΙΝΗ, η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΒΟΡΡΑΣ, ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ. Από το 2008 μέχρι το 2013, από την συχνότητα της ΕΡΤ3 εργάστηκε στην εκπομπή ΕΠΙΤΡΟΧΩΝ, και ταξίδευε τους ακροατές του μέσα από την εκπομπή του …τα μπαγκάζια , στις εσχατιές της Εναλλακτικής Ελλάδας. Από το 2014 εργάζεται στον Όμιλο του ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και μέσα από την συχνότητα του πρώτου ραδιοφώνου της Βόρειας Ελλάδας, υπηρετεί τον κόσμο της αυτοκίνησης, και των αποδράσεων. Είναι υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ, και της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ, και της Παγκόσμιας ένωσης Δημοσιογράφων.

/ Δείτε ακόμα

AUTO-MOTO

2.7.20241:17 μμ

    Η Nissan Νικ. Ι Θεοχαράκης Α.Ε. παρουσίασε στους δημοσιογράφους του ειδικού Τύπου, το νέο Nissan Qashqai, ένα αυτοκίνητο το οποίο από το 2008 που πρωτοπαρουσιάστηκε, μονοπωλεί τις πρωτιές στην πολύ δημοφιλή κατηγορία των c-suv.   Οι ρυθμοί παραγωγής

AUTO-MOTO

29.6.202411:52 πμ

    Το νέο CUPRA Formentor έρχεται για να συνεχίσει την επιτυχία του προκατόχου του. Το CUPRA Formentor είναι το best seller της εταιρείας και το A-CUV με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ευρώπη.   Βρίσκεται στην κορυφή με περισσότερες από

AUTO-MOTO

28.6.20242:31 μμ

  Την Πέμπτη 20 Ιουνίου,  η BMW Βελμάρ σύστησε στο κοινό της Θεσσαλονίκης τη νέα BMW Σειρά 1, σε μία φαντασμαγορική βραδιά γεμάτη μουσική και εκπλήξεις. Εκλεκτοί προσκεκλημένοι, πελάτες, συνεργάτες, εκπρόσωποι από τα ΜΜΕ και επώνυμοι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία

AUTO-MOTO

28.6.20242:11 μμ

  Τη σημασία της εταιρικής ευθύνης για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των πολιτών στην Ελλάδα, προωθεί η εταιρεία ελαστικών Continental, μέσω των δράσεων του προγράμματος «Συμβάλλω ασφαλώς». Από το 2012, η Continental στηρίζει αδιάλειπτα «Το Χαμόγελο του Παιδιού», καλύπτοντας,

AUTO-MOTO

26.6.20244:36 μμ

    Σε μια άκρως καλοκαιρινή εκδήλωση η FIAT παρουσίασε στους δημοσιογράφους του ειδικού τύπου στη χώρα μας, το νέο της B-SUV που ακούει στο όνομα 600 και οι τιμές απόκτησης του ξεκινούν από €23.990 με στάνταρ υβριδικό σύστημα, αυτόματο

AUTO-MOTO

25.6.20241:16 μμ

  Επιτέλους, ήρθε το καλοκαίρι, και μαζί του ο καιρός να οδηγήσω το νέο Subaru Crosstrek, τον αντικαταστάτη του σκληροτράχηλου Subaru XV, ενός μοντέλου που έκανε τη διαφορά στην οικογένεια Subaru η οποία δηλώνει «παρούσα» στη νέα τεχνολογική εποχή!  

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή