Αρχική / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κατάμεστο το ΣΕΦ στην πρώτη δοκιμασία της Εθνικής με φόντο το Παρίσι

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

03/07/20241:33 μμ

Κατάμεστο το ΣΕΦ στην πρώτη δοκιμασία της Εθνικής με φόντο το Παρίσι

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΟΚ για το σημερινό ματς της Εθνικής με την Δομινικανή Δημοκρατία – Ελάχιστα τα διαθέσιμα εισιτήρια 

Κατάμεστο το ΣΕΦ στην πρώτη δοκιμασία της Εθνικής με φόντο το Παρίσι

Γράφει THESSNEWS-DESK

 

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) ενόψει της σημερινής (3/7) αναμέτρησης της Ελλάδας με την Δομινικανή Δημοκρατία (21:00) για το Προολυμπιακού τουρνουά του ΣΕΦ.

 

 

Σε αυτή η ΕΟΚ δίνει οδηγίες προς τον κόσμο, τον οποίο προτρέπει να φορέσει γαλανόλεκα για να ενισχύσει την προσπάθεια της Εθνικής.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η Ελλάδα είναι έτοιμη να κάνει το δικό της πρώτο βήμα στο Προολυμπιακό Τουρνουά! Η διοργάνωση άρχισε χθες στο στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας» και η επίσημη αγαπημένη έχει την δική της πρεμιέρα απόψε (3/7, 21.00, ΕΡΤ1) απέναντι στην Δομινικανή Δημοκρατία σε ένα γήπεδο που αναμένεται κατάμεστο.

Το πρώτο παιχνίδι της ελληνικής ομάδας αναμένεται να είναι sold out, καθώς ελάχιστα εισιτήρια έχουν απομείνει προς διάθεση. Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο στα γαλανόλευκα για να ενισχύσουμε την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στον αποψινό πρώτο του αγώνα στο δρόμο για το Παρίσι.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίγουν μία ώρα κι τριάντα λεπτά πριν την έναρξη της κάθε αναμέτρησης. Υπενθυμίζουμε πως κάθε εισιτήριο αντιστοιχεί σε έναν αγώνα. Το γήπεδο θα αδειάζει μετά από κάθε παιχνίδι, ώστε να υποδεχθεί τους φιλάθλους που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για τον δεύτερο αγώνα της ημέρας.

Προτείνουμε στους φιλάθλους να χρησιμοποιήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για την δική τους διευκόλυνση. Υπάρχει διευρυμένο ωράριο ως τις 00.30 και αύξηση του αριθμού δρομολογίων.

Υπενθυμίζουμε πως τα εισιτήρια για τα ΑΜΕΑ δίνονται μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της ticketmaster (211 19 81 535, 10:00-21:00 Δευτέρα – Κυριακή.Οι θέσεις αφορούν κι έναν συνοδό και η είσοδος θα γίνεται από την θύρα 8. Υπάρχει προκαθορισμένος χώρος και αριθμημένος στο γήπεδο για τα συγκεκριμένα εισιτήρια.

*Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας μέσα από το site της ticketmaster με ένα κλικ ΕΔΩ.

*Τα εκδοτήρια στο ΣΕΦ θα είναι ανοιχτά από τις 12.00.

*H TicketMaster είναι αποκλειστική πάροχος εισιτηρίων των Εθνικών Ομάδων και της ΕΟΚ».

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

3.7.20249:55 πμ

  Το ματς Δομινικανή Δημοκρατία – Ελλάδα για το Προολυμπιακό Τουρνουά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ξεχωρίζει στο πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας.   Αναλυτικά όλες οι αθλητικές μεταδόσεις: 14:00 COSMOTE SPORT 1 HD ΑΕΚ – Μπέρσχοτ Φιλικός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

2.7.20248:00 μμ

  Μπορεί επί σειρά ετών να ήταν αντίπαλοι στα ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι, ωστόσο ο Τζον Τέρι υπεραμύνθηκε του Cristiano Ronaldo, κατακρίνοντας το BBC για τoν ειρωνικό υπότιτλο που χρησιμοποίησε μετά το χαμένο πέναλτι του Πορτογάλου άσου στην παράταση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

2.7.20245:45 μμ

  Τα πρώτα δύο φιλικά επί ολλανδικού εδάφους ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης.   Συγκεκριμένα, οι κιτρινόμαυροι θα αντιμετωπίσουν στις 24 Ιουλίου την Άλκμααρ και στις 30 του μήνα την Μπρέντα.   Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ: «Οριστικοποιήθηκαν οι ημερομηνίες

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

2.7.20243:30 μμ

  Με ποινή απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα για τρεις μήνες και πρόστιμο 30.000 τιμώρησε ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ τον «ισχυρό άνδρα» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, «για πράξεις και δηλώσεις του οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος».

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

2.7.20241:43 μμ

  Με το χρυσό μετάλλιο στο στήθος είναι εδώ και λίγες ώρες οι μαθητές από το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης, που κατέκτησαν την πρώτη θέση στο Μακάο της Κίνας, στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης.     Η σάλα, μετά το τελευταίο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

2.7.202411:31 πμ

  Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραμένει «άσφαιρος» μετά τα πρώτα τέσσερα ματς που έχει δώσει η ομάδα του. Χθες απέναντι στη Σλοβενία είχε χρυσή ευκαιρία να το πράξει από την άσπρη βούλα, αλλά ο Όμπλακ με εκπληκτική απόκρουση του το αρνήθηκε.

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή