Αρχική / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Euro: Σάλος για τον τίτλο του BBC μετά το χαμένο πέναλτι του Ronaldo (ΦΩΤΟ)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

02/07/20248:00 μμ

Euro: Σάλος για τον τίτλο του BBC μετά το χαμένο πέναλτι του Ronaldo (ΦΩΤΟ)

Aσπίδα προστασίας από τον Τζον Τέρι

Euro: Σάλος για τον τίτλο του BBC μετά το χαμένο πέναλτι του Ronaldo (ΦΩΤΟ)

Γράφει THESSNEWS-DESK

 

Μπορεί επί σειρά ετών να ήταν αντίπαλοι στα ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι, ωστόσο ο Τζον Τέρι υπεραμύνθηκε του Cristiano Ronaldo, κατακρίνοντας το BBC για τoν ειρωνικό υπότιτλο που χρησιμοποίησε μετά το χαμένο πέναλτι του Πορτογάλου άσου στην παράταση του αγώνα με την Σλοβενία.

 

Ο 39χρνος CR7 είδε τον Γιαν Ομπλακ να αποκρούει το πέναλτι που εκτέλεσε στο 105′ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Πορτογαλία – Σλοβενία για τη φάση των “16” του Εuro 2024.

Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Euro, έχοντας ήδη μείνει χωρίς γκολ στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης, ξέσπασε σε κλάματα μετά το χαμένο πέναλτι δεδομένης της κρισιμότητας της χρονικής στιγμής, καθώς το ματς παρέμεινε στο 0-0.

Το… τερμάτισε το BBC – Eξαλλος ο Τέρι και όχι μόνο

Κατά την ανάλυση του χαμένου πέναλτι του Ρονάλντο, το BBC πρόσθεσε έναν άκρως περιπαικτικό υπότιτλο στην οθόνη: «Misstiano Penaldo», το οποίο είναι ένα λογοπαίγνιο μεταξύ του ονόματος του σούπερ σταρ και του γεγονότος ότι έχασε το πέναλτι.

Ο Τζον Τέρι εξέφρασε μέσω του Instagram την δυσαρέσκεια του κατηγορώντας τον βρετανικό δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα για ασέβεια.

Ο πρώην κεντρικός της Αγγλίας δημοσίευσε μια φωτογραφία του γραφικού με τη λεζάντα: «BBC αυτός ο τίτλος είναι ντροπή!».

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο THESSNEWS-DESK

Η συντακτική ομάδα του ThessNews.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

2.7.20245:45 μμ

  Τα πρώτα δύο φιλικά επί ολλανδικού εδάφους ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης.   Συγκεκριμένα, οι κιτρινόμαυροι θα αντιμετωπίσουν στις 24 Ιουλίου την Άλκμααρ και στις 30 του μήνα την Μπρέντα.   Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ: «Οριστικοποιήθηκαν οι ημερομηνίες

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

2.7.20243:30 μμ

  Με ποινή απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα για τρεις μήνες και πρόστιμο 30.000 τιμώρησε ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ τον «ισχυρό άνδρα» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, «για πράξεις και δηλώσεις του οι οποίες συνιστούν δυσφήμηση του αθλήματος».

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

2.7.20241:43 μμ

  Με το χρυσό μετάλλιο στο στήθος είναι εδώ και λίγες ώρες οι μαθητές από το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης, που κατέκτησαν την πρώτη θέση στο Μακάο της Κίνας, στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης.     Η σάλα, μετά το τελευταίο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

2.7.202411:31 πμ

  Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραμένει «άσφαιρος» μετά τα πρώτα τέσσερα ματς που έχει δώσει η ομάδα του. Χθες απέναντι στη Σλοβενία είχε χρυσή ευκαιρία να το πράξει από την άσπρη βούλα, αλλά ο Όμπλακ με εκπληκτική απόκρουση του το αρνήθηκε.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

2.7.202410:02 πμ

  Τα ματς Ρουμανία – Ολλανδία και Αυστρία – Τουρκία για το Euro 2024 ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας.   Επίσης το μενού περιλαμβάνει και την πρεμιέρα του Στέφανου Τσιτσιπά απέναντι Τάρο Ντάνιελ για το Wimbledon.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

2.7.20249:39 πμ

  Ο σουηδικός κολοσσός στον κλάδο του iGaming, Βetsson, θα συνδεθεί για τα επόμενα 4 χρόνια με την φανέλα της Ίντερ, η οποία θα έχει για πρώτη φορά στην ιστορία της δύο αστέρια μετά και την κατάκτηση του 20ου πρωταθλήματος

thess

Επικαιρότητα

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ECO NEWS

2.7.20247:30 μμ

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή